Montering af varmepumpe i Gram, Ribe og Rødding omegn

Har du behov for professionel hjælp til montering af varmepumpe i Gram, Ribe eller Rødding omegn? Hos Fole-Harreby Smede & VVS ApS er vi stærke i jordvarmeanlæg, luft til vand varmepumper og solvarme. 

Vi installerer også varmepumper i kombination med solvarme. Dette kunne være hvis du eventuelt allerede har et eksisterende solvarmeanlæg. Hvis du har spørgsmål til dette, kan du kontakte os for en yderligere forklaring. 

Kontakt os

Vi har over 40 års erfaring indenfor installation af varmepumper, og vi følger altid vores opgaver helt til dørs. Som en ekstra sikkerhed for kvaliteten i vores arbejde er vi medlem af Tekniq Arbejdsgiverne og tilsluttet VVS-branchens kvalitetskontrol. Derudover er vi også VE-godkendte af Energistyrelsen. 

Varmepumper og solvarme

Vi tilbyder montering af varmepumper og solvarme fra flere forskellige mærker. Du kan herunder se et udvalg af de mærker vi tilbyder installation af: 

  • Bosch 
  • Vølund
  • Sonnenkraft 
  • Mitsubishi
  • Klimadan (jordvarmeanlæg)

Udover disse har vi også et stort kendskab til jord- og solvarmeanlæg fra blandt andre Evi Heat. 

Hvis du er i tvivl om hvilket mærke der passer bedst til dit hjem, vil vi give rådgivning om dette, så vi kan lave den bedst mulige løsning for dig. 

Fordelen ved en varmepumpe

Der er mange fordele ved at have en varmepumpe. En varmepumpe kan give dig store energibesparelser, hvilket også betyder at det vil koste dig færre penge, når du enten skal opvarme eller nedkøle dit hjem. 

Derudover er varmepumper også mere miljøvenlige end andre opvarmningsmetoder, da der ved opvarmning med varmepumpe ikke produceres direkte skadelige drivhusgasser eller forurening. Du kan derfor reducere din husstands påvirkning på miljøet ved at bruge varmepumper.

Monteringen af en varmepump kan være vanskelig, og derfor tilbyder vi at komme og hjælpe dig med opsætningen af varmepumpen, så du nemt og hurtigt kan få opsætningen af varmepumpen ordnet. 

Få en god pris på montering af varmepumpe?

Prisen på monteringen af varmepumpen vil blive vurderet alt efter opgavens omfang. Vi tilbyder derfor at komme ud for at kigge på opgaven, hvorefter vi kan lave et uforpligtende tilbud med en god pris.

Hvis du er interesseret i en pris på en varmepumpeinstallation kan du ringe til os på telefon 74 84 55 45 for at høre mere, eller du kan skrive til os på e-mail info@fole-harreby.dk.​

Vi ser frem til at hjælpe dig.