Renovering af badeværelse i Gram, Ribe og Rødding

Er det tid til renovering af badeværelse i Gram, Ribe, Rødding eller andre omkringliggende områder? Hos Fole-Harreby Smede & VVS ApS skaber vi smukke og funktionelle badeværelser og gæstetoiletter for private, erhverv og boligforeninger. 

Vi er autoriserede VVS-installatører med 40 års erfaring, og vi kan varetage alt fra en mindre udskiftning af sanitet og armaturer til komplet renovering, hvor vi har samarbejde med de øvrige håndværkere der er brug for og kan evt. stå for koordinering af projektet.

Nyt badeværelse

Vi hjælper gerne med ideer og vejledning, uanset om du blot ønsker nye armaturer, eller om du ønsker en totalrenovering eller et helt nyt badeværelse. På denne måde kan vi sammen sørge for at du får et badeværelse præcis som du ønsker det. 

Du skal blot kontakte os, så kan vi hjælpe dig med at finde ud af hvilke ændringer der skal laves på dit badeværelse. 

Kontakt os

Vi sørger altid for at følge hele projektet til dørs. Samtidig er vi medlem af Tekniq Arbejdsgiverne og tilsluttet VVS-branchens kvalitetskontrol, så du altid kan være sikker på at løsningen lever op til den forventede kvalitet, når vi har været forbi. 

Udover renovering af badeværelser, kan vi også tilbyde dig hjælp med montering af varmepumpe

Hvad koster renovering af badeværelse?

Prisen afhænger af hvor stort omfanget af opgaven er. Faktorerne der spiller ind i forhold til prisen er blandet størrelsen på badeværelset samt om der blot skal laves en delvis renovering eller om der er brug for en komplet renovering. 

Vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven, hvor vi kan hjælpe med rådgivning i forhold til renoveringen af badeværelset, samt udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

Ring og få et tilbud

Vi bestræber os på at kunne give dig en billig renovering af dit badeværelse, mens kvaliteten stadig er i top.

Kontakt os for renovering af dit badeværelse

Kontakt os nu, så vi kan tage en snak om dine drømme i forbindelse med renovering af badeværelset. 

Du kan ringe på telefon 74 84 55 45 eller skrive til vores e-mail info@fole-harreby.dk, så hører du fra os. 

Vi ser frem til at hjælpe dig med at renovere dit badeværelse i Gram, Rødding, Ribe eller omegn!