Renovering af badeværelse eller gæstetoilet​

​Er det blevet tid til renovering af badeværelset? Hos Fole-Harreby Smede & VVS ApS skaber vi smukke og funktionelle badeværelser og gæstetoiletter for private, erhverv og boligforeninger. 

Vi er autoriserede VVS-installatører med 40 års erfaring, og vi kan varetage alt fra en mindre udskiftning af sanitet og armaturer til komplet renovering, hvor vi har samarbejde

med de øvrige håndværkere der er brug for og kan evt. stå for koordinering af projektet.

Udskiftning af sanitet, armaturer, inventar og fliser

Vi hjælper gerne med ideer og vejledning, uanset om du blot ønsker nye armaturer, eller om du ønsker en totalrenovering eller helt ny ekstra badeværelse. 

Vi sørger altid for at følge hele projektet til dørs. Samtidig er vi medlem af Tekniq Arbejdsgiverne og tilsluttet VVS-branchens kvalitetskontrol.

Få et tilbud på renovering af badeværelse

Kontakt os for at få en snak om dine drømme i forbindelse med renovering af badeværelse. Vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven, hvorefter vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. 

Du kan ringe på telefon 74 84 55 45 eller skrive til vores e-mail info@fole-harreby.dk, så hører du fra os. Vi ser frem til at hjælpe dig med din renovering af badeværelse!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tekniq Arbejdsgiverne

Vi er medlem af TekniqArbejdsgiverne og tilsluttet VVS branchens kvalitetskontrol - Deres sikkerhed for kvalitet i arbejdet.

Kontakt

Havmarkvej 1 A, 6630 Rødding