Renovering af badeværelse eller gæstetoilet​

​Er det blevet tid til renovering af badeværelse? Hos Fole-Harreby Smede & VVS ApS skaber vi smukke og funktionelle badeværelser og gæstetoiletter for private, erhverv og boligforeninger. 

Vi er autoriserede VVS-installatører med 40 års erfaring, og vi kan varetage alt fra en mindre udskiftning af sanitet og armaturer til en totalentreprise. Vi har kunder i bl.a. Rødding, Ribe, Gram og mange andre steder.

Udskiftning af sanitet, armaturer, inventar og fliser

Vi hjælper gerne med ideer og vejledning, uanset om du blot ønsker nye armaturer, eller om du ønsker en totalrenovering. Vi kan også lave et helt nyt badeværelse i et nybyggeri eller i en tilbygning.

En typisk badeværelsesrenovering i en lejlighed eller i et hus består af udskiftning af sanitet, armaturer, inventar og fliser. Vi har en række faste samarbejdspartnere, som vi benytter ved totalentrepriser. Dermed kan vi også lave varme i gulvet, bygge en bruseniche eller flytte en mur ved renovering af badeværelse.

Vi sørger altid for at følge hele projektet til dørs. Samtidig er vi medlem af Dansk Smedemesterforening og godkendt af VVS-branchens kvalitetskontrol, hvilket er din ekstra sikkerhed for kvalitet i arbejdet.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores priser for renovering af badeværelse afhænger af mange væsentlige faktorer. Fliser og klinker har måske en bestemt pris pr. m2, men prisen afhænger alligevel af de valgte materialer. Det samme gælder amarturer og inventar, der fås i alle prisklasser. 

Vi kan f.eks. tilbyde en billig vandhane, men oftest kan det bedre betale sig at give lidt ekstra, når man alligevel er i gang.

Få et tilbud på renovering af badeværelse

Kontakt os for at få en snak om dine drømme i forbindelse med renovering af badeværelse. Vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven, hvorefter vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. 

Du kan ringe på telefon 74 84 55 45 eller skrive til vores e-mail info@fole-harreby.dk, så hører du fra os. Vi ser frem til at hjælpe dig med din renovering af badeværelse!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dansk Smedemesterforening

Vi er medlem af Dansk Smedemesterforening og godkendt af VVS branchens kvalitetskontrol - Deres sikkerhed for kvalitet i arbejdet.

Kontakt

Havmarkvej 1 A, 6630 Rødding