VVS

Fole-Harreby Smede & VVS ApS er en vvs-virksomhed med mange års erfaring i faget. Vi er en lille virksomhed, der gennem årene har løst et væld af både store og små opgaver i private hjem og på arbejdspladser.

Som lille virksomhed, er det kundernes tilfredshed, vi lever af. Og den lever vi godt af. Vores kunder kommer således igen og igen, når nye opgaver skal løses med et tilfredsstillende resultat.

Vi lægger vægt på, at alt vores arbejde er godt og solidt håndværk. Derfor bruger vi udelukkende anerkendte og gennemtestede produkter, og den håndværksmæssige kvalitet står vi inde for med vores faglige stolthed. 

Vi løser alle opgaver inden for VVS. Lige fra en dryppende vandhane til komplet installation ved nybyggeri eller renovering.
Vi har et stort lager med de mest gængse fittings. Et bredt udvalg af vandhaner og armaturer, og er derfor altid parat til at påtage os en akut opgave.
Dette gælder også for Vores servicevogne.
Det betyder at vi ofte kan løse din opgave straks, uden at skulle køre efter materialer.


Læs om vores kompetencer her på siden og kontakt os med dine spørgsmål til en konkret opgave.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dansk Smedemesterforening

Vi er medlem af Dansk Smedemesterforening og godkendt af VVS branchens kvalitetskontrol - Deres sikkerhed for kvalitet i arbejdet.

Kontakt

Havmarkvej 1 A, 6630 Rødding