Montering af varmepumpe – jordvarmeanlæg og luft til vand varmepumpe

Vil du gerne høre mere om montering af varmepumpe? Hos Fole-Harreby Smede & VVS ApS har vi specialiseret os i jordvarmeanlæg, luft til vand varmepumper og lignende. Vi leverer og monterer varmepumper for private og erhverv i bl.a. Rødding, Gram og Ribe samt mange andre steder.

Lad os stå for montering af varmepumpe: Der er mange fordele ved alternativ energi fra varmepumper

Varmepumper har mange fordele og er efterhånden den mest udbredte alternative energiform. Vi installerer både jordvarme-pumper og luft til vand varmepumper, og vi hjælper gerne hele vejen fra idé og indkøb til montering og service.​

Vi tilbyder montering af varmepumpe fra mærker såsom:

  • ​Bosch
  • Vølund
  • ​Mitsubishi
  • Klimadan (jordvarmeanlæg)

Derudover har vi stort kendskab til jord- og solvarmeanlæg fra bl.a. Evi Heat.​

Vi har 40 års erfaring og følger naturligvis din varmepumpe-montering til dørs. Som en ekstra sikkerhed for kvaliteten i vores arbejde er vi desuden medlem af Dansk Smedemesterforening og godkendt af VVS-branchens kvalitetskontrol.

Kontakt os for et tilbud på montering af varmepumpe

Er du interesseret i en pris på varmepumpe montering? Så er du velkommen til at kontakte os for mere information vedrørende varmepumpe inkl. montering. 

Vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven, hvorefter vi kan lave et uforpligtende tilbud med en god pris på montering af varmepumpe. 

Du kan ringe til os på telefon 74 84 55 45 for at høre mere, eller du kan skrive til os på e-mail info@fole-harreby.dk.​

Vi ser frem til at hjælpe dig med din montering af varmepumpe så tøv ikke med at få et godt tilbud og fornuftige priser i dag.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dansk Smedemesterforening

Vi er medlem af Dansk Smedemesterforening og godkendt af VVS branchens kvalitetskontrol - Deres sikkerhed for kvalitet i arbejdet.

Kontakt

Havmarkvej 1 A, 6630 Rødding